Στο Santa Marina Beach Hotel καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνος των διακοπών με την οικογένειά σας είναι περιορισμένος και για αυτό θα πρέπει να είναι πλούσιος σε ποιότητα και μόνο.

Οι εγκαταστάσεις μας έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη εσάς και τις προτεραιότητές σας. Ενώ υπάρχει κάθε ευκαιρία στο Santa Marina Beach Hotel για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, μπορούμε επίσης να προσφέρουμε σε εσάς και την οικογένειά σας, διασκέδαση και ψυχαγωγία αφήνοντας τη φαντασία σας ελεύθερη. Με κατανόηση και σεβασμό για αυτό τον λόγο, σας προσφέρουμε το Mini Club, την διασκέδαση & ψυχαγωγία για παιδιά και ενηλίκους αλλά και άλλες παροχές για παιδιά.

Το Mini-Club είναι ιδανικό για παιδιά άνω των 3 ετών. Πρόκειται για μια υπαίθρια εγκατάσταση με ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα και εποπτεύεται από επαγγελματίες στην φροντίδα των παιδιών. Οι γονείς μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους εδώ για να ψυχαγωγηθούν και να συμμετέχουν στις διάφορες εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες όπως ζωγραφική, γλυπτική με πηλό, παζλ, δημιουργίες από χαρτόνι, παιχνίδια με μπάλα, επιτραπέζια παιχνίδια, hula hoops, χορευτικά κλπ. Οι δραστηριότητες του Mini-Club είναι καθημερινές (εκτός Κυριακής). Η επίβλεψη των γονέων είναι απαραίτητη για παιδιά κάτω των 3 ετών που παρακολουθούν τις προγραμματισμένες δραστηριότητες.

Διασκέδαση / Ψυχαγωγία για παιδιά και ενήλικες μαζί οργανώνεται περιστασιακά και περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες όπως γυμναστική στο νερό, τουρνουά beach volley, διασκεδαστικά παιχνίδια καθώς και την δραστηριότητα της ημέρας (δραστηριότητα με θέμα «πάρτι στην πισίνα » ή «Ολυμπιακοί αγώνες της ημέρας»).

Άλλες παροχές για παιδιά περιλαμβάνουν βρεφικά κρεβάτια, πισίνα για παιδιά, ψηλές καρέκλες στα εστιατόρια και τα ειδικά σχεδιασμένα πιάτα των παιδιών μέσα στα μενού μας.

Η διοίκηση και το προσωπικό του Santa Marina Beach Hotel είναι φιλικό, αλλά και διακριτικό. Για οποιοδήποτε ειδικό αίτημα που μπορεί να έχετε, σας παρακαλούμε να συζητήσετε μαζί μας στη ρεσεψιόν.