‘Γάμος’, η ημέρα που η αγάπη βρίσκει τη φωλιά της στην κοινή συμβίωση των ανθρώπων!

Αυτή η ξεχωριστή μέρα αξίζει να μείνει αξέχαστη, να είναι ρομαντική και πλημμυρισμένη από ευτυχία!

Φανταστείτε ένα σκηνικό πλαισιωμένο από το ηλιοβασίλεμα και το απέραντο γαλάζιο τoυ Κρητικού πελάγους να συνοδεύει την τελετή καθώς και την δεξίωση του γάμου σας.

Ο όμιλος ξενοδοχείων Giannoulis Hotels & Resorts σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, σε συνδυασμό με ένα πλήθος επιλογών στο ξενοδοχείο της αρεσκείας σας. Σε συνεργασία με εξειδικευμένους στον χώρο των γάμων συνεργάτες θα φροντίσουμε τον γάμο σας από την πρώτη στιγμή με γνώμονα πάντα τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Το ενδιαφέρον μας σε συνδυασμό με την γνώση και τον επαγγελματισμό θα σας απαλλάξουν από τον άγχος του στησίματος της τελετής και της δεξίωσης του γάμου σας.

Είμαστε σίγουροι ότι στα ακόλουθα πακέτα θα βρείτε αυτό που θα συναντά τις ανάγκες σας ενώ ταυτόχρονα θα εμπνευστείτε για να προσαρμόσετε τις δικές σας επιθυμίες σε αυτά, σε οποιαδήποτε τοποθεσία αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε την τελετή του γάμου σας. Περιμένουμε να ετοιμάσουμε τα πάντα για εσάς με σκοπό η ημέρα του γάμου σας να είναι μοναδική και να σας αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις οι οποίες θα σας συντροφεύουν για μια ολόκληρη ζωή.

Το κόστος των παρακάτω πακέτων διαμορφώνετε ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Κατόπιν ζήτησης από εσάς ο Σεφ με την ομάδα του θα χαρεί να συζητήσει μαζί σας και να σας προτείνει λύσεις για το μενού της δεξίωσης από έναν ευρύ κατάλογο πιάτων.

ΓΑΜΗΛΙΑ ΠΑΚΕΤΑ

ΠΑΚΕΤΟ Essential

Γρήγορο check-in κατά την άφιξη

Καθυστέρηση αναχώρησης check-out για το γαμήλιο δωμάτιο (εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα)

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (εξαρτάται από την διαθεσιμότητα)

Λουλούδια στο επιθυμητό χρώμα και διακόσμηση γαμήλιου δωματίου κατά την άφιξη

Φρούτα και εμφιαλωμένο κρασί κατά την άφιξη

Δώρο γάμου

Πιστοποιητικά και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την τέλεση του γάμου

Γαμήλια τελετή

Νυφική ανθοδέσμη και ‘buttonhole’ για τον γαμπρό

Επίσημο έγγραφο του ξενοδοχείου για την τέλεση του γάμου

Υποστήριξη εξειδικευμένου οργανωτή γάμων

Διακόσμηση του χώρου της τελετής καθώς και του χώρου της δεξίωσης (καμάρες, κεριά, λουλούδια κλπ)

Μικρή γαμήλια τούρτα για το ζευγάρι

Ποτήρι σαμπάνιας για πρόποση

Μασάζ για το ζευγάρι

Πρωινό στο κρεβάτι για το ζευγάρι την επόμενη μέρα του γάμου

Ηχογραφημένη μουσική κατά τη διάρκεια της τελετής και της δεξίωσης

ΠΑΚΕΤΟ Sensational

Επιπλέον του πακέτου ‘Essential’:

Κομμώτρια για την νύφη

Μακιγιάζ για την νύφη

Μανικιούρ και πεντικιούρ για την νύφη

Φωτογραφίες και άλμπουμ 30 φωτογραφιών από τον γάμο και την δεξίωση (και σε ηλεκτρονική μορφή cd)

Μουσική από dj καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής και της δεξίωσης

ΠΑΚΕΤΟ Glamorous

Επιπλέον των πακέτων ‘Essential’ και ‘Sensational’:

50 Φωτογραφίες σε άλμπουμ

Ζωντανή μουσική σε συνδυασμό με dj κατά τη διάρκεια της τελετής και της δεξίωσης

Ρομαντικό δείπνο για το ζευγάρι

Βιντεοσκόπηση της τελετής και εγγραφή σε DVD

Εκπλήξεις (βεγγαλικά και μπαλόνια)

ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ – ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ

Τα παρακάτω θεματικά πακέτα μπορούν να συνδυαστούν με ένα μεγάλο εύρος επιλογών για την οργάνωση της τελετής του γάμου σας στο ξενοδοχείο της επιλογής σας ή σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία της επιλογής σας δίνοντας στο γάμο σας έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Σας παραθέτουμε ενδεικτικά κάποιες ιδέες, παραμένουμε όμως πάντα ανοιχτοί για συζήτηση μαζί σας προσαρμόζοντας τα παρακάτω πακέτα στις δικές σας επιθυμίες.

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ

Όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου Giannoulis Hotels & Resorts βρίσκονται δίπλα στην παραλία. Έχουμε την δυνατότητα να οργανώσουμε την τελετή και την δεξίωση στην παραλία με θέα το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού πελάγους.

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΩΡΙΟ

Υπάρχει η δυνατότητα οργάνωσης της τελετής του γάμου σας σε κάποιο παραδοσιακό χωριό των Χανίων. Στην περιοχή των Χανίων υπάρχουν πολλά πανέμορφα παραδοσιακά χωριά στα οποία υπάρχει η δυνατότητα οργάνωσης της τελετής του γάμου σας ενώ έχετε πάντα τη δυνατότητα να μας προτείνετε εσείς το χωριό που επιθυμείτε.

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΓΙΩΤ

Αν σας αρέσει και αγαπάτε τη θάλασσα σας προσφέρουμε την δυνατότητα για την πραγματοποίηση μιας φανταστικής τελετής σε Γιώτ. Κατά τη διάρκεια της τελετής το γιώτ θα πλέει στα καταγάλανα νερά του Κρητικού Πελάγους.

ΓΑΜΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

Ο Ζορμπάς είναι ένας κινηματογραφικός παραδοσιακός ήρωας. Τα γυρίσματα του παραδοσιακού χορού του Ζορμπά έλαβαν χώρα στο χωριό Ακρωτήρι στην περιοχή Σταυρός κοντά στην πόλη των Χανίων. Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα της τέλεσης της γαμήλιας τελετής στην περιοχή αυτή με την υπέροχη θέα.

ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

Αν είστε λάτρεις της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να οργανώσετε την γαμήλια τελετή με θέμα την Αρχαία Ελλάδα. Παρέχετε η δυνατότητα η γαμήλια τελετή να λάβει χώρα σε κάποιο αρχαιολογικό χώρο στην περιοχή των Χανίων με την αίγλη της Αρχαίας Ελλάδας.

Το κόστος όλων των παραπάνω θεματικών γάμων εξαρτάται από τις επιλογές σας καθώς και το επίπεδο διαμόρφωσης που θα γίνει σε καθένα από αυτά.

ΓΑΜΗΛΙΑ / ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Απολαύστε το Γαμήλιο/Επετειακό ταξίδι σας και τις πιο ιδιαίτερες ημέρες της ζωής σας σε ένα ιδανικό και ρομαντικό περιβάλλον βιώνοντας προσωπικές στιγμές που θα διαρκέσουν για πάντα. Παρέχουμε για σας ένα ιδανικό μέρος για έναν ονειρικό μήνα του μέλιτος που θα ζωντανέψει τον ρομαντισμό στη ζωή σας!

Το πακέτο για το Γαμήλιο/Επετειακό ταξίδι σας περιλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες:

ΔΩΡΕΑΝ ΓΑΜΗΛΙΟ/ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ (ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ)

Μπουκάλι αφρώδη οίνου σε σαμπανιέρα στο δωμάτιο

Καλάθι με φρέσκα φρούτα στο δωμάτιο

Τούρτα σε ρομαντικό σχέδιο στο δωμάτιο

Στολισμός δωματίου στην άφιξη με ροδοπέταλα από τριαντάφυλλα

Αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Παροχή A” la carte πρωινού στο δωμάτιο (μία ημέρα επιλογής σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας)

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΓΑΜΗΛΙΟ/ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ

Ρομαντικό δείπνο υπό το φως των αστεριών και των κεριών

Χαλαρωτικές θεραπείες μασάζ με 15% έκπτωση, κάτω από το υπαίθριο κιόσκι (gazebo) που προσφέρει άπλετη θέα προς τη θάλασσα

Υπηρεσία παροχής λουλουδιών

Ρομαντικές ημερήσιες εκδρομές

Διημέρευση δωματίου (late checkout) (ανάλογα την διαθεσιμότητα)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ο όμιλος ξενοδοχείων Giannoulis Hotels & Resorts προσφέρει τη υπηρεσίες γάμου, ανανέωσης όρκων καθώς και την οργάνωση ‘συμβολικών’ γάμων.

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τους συμβούλους μας στα θέματα γάμου ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας για να μας εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας καθώς και για να μας εκφράσετε την οποιαδήποτε πρόταση ή επιθυμία σας. Επιπλέον, επισκεφθείτε το αρχείο FAQ στο οποίο περιέχονται οι πιο συχνές απορίες όσων ετοιμάζονται να οργανώσουν την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας στην οργάνωση γάμων. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ / ΦΟΡΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε πραγματικότητα τον γάμο των ονείρων σας συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Είναι σχεδιασμένη για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και με τον τρόπο αυτό να σας προσφέρουμε τις ιδανικότερες επιλογές για την πιο ξεχωριστή μέρα τις ζωής σας.

Προσωπικα στοιχεια

Τελετη / Δεξιωση